Free Flow Blouse

odd-molly-free-flow-blouse-5

Jeg har lige stjålet lidt tid fra mig selv. Jeg er egentlig mere eller mindre på vej ud af døren. Skal til min skønne venindes fødselsdag i Aalborg. Jeg glæder mig SÅ meget. Lige hvad jeg trænger til. Men jeg er SLET ikke klar. Og nu må du gerne grine… jeg ved ikke hvad jeg skal tage på. Jo. Det er rigtig nok. Jeg skal først lige i bad – og så går prøveriet i gang. Det er også fordi der lige er landet SÅ mange kasser fyldt med de skønneste nye Odd Molly styles. Jeg har faktisk taget stue-gulvet i brug, for at få overblik. Så det, jeg troede jeg skulle have på, er ligesom blevet overtrumfet. Jeg skriver lige nu, som jeg tænker. I én lang pærevælling. Håber det giver mening.
Der er så meget jeg gerne vil fortælle og vise – men shoppen har taget så meget fart, at al min tid (og ekstra tid og fritid) går med den. De her billeder er faktisk et par dage gamle. Jeg har simpelthen ikke haft tid til at lægge dem ind her. Jeg vil vise dig mine nye yndlingsjeans fra Maison Scotch. SÅ bløde og lækre og løstsiddende. Love it. Og så den overmåde smukke Free Flow blouse. Se lige detaljerne længere ned. Suk :)
Det var Mads, der var så sød at agere fotograf. Åh – og tænk… han har sidste skoledag i dag. Det er da umuligt at forstå at ens yngste allerede er færdig med folkeskolen og om ganske kort tid går i gymnasiet.
Nåja – det var sådan set bare lige billederne, jeg ville vise. Og ja, hvis du også er vild med Odd Molly, så synes jeg da du skal kigge ind og se de skønne nyheder. Se Tribute her > og FW16 drop 1 her >

Dagens ord:
Stay humble
Work hard
Be Kind

odd-molly-free-flow-blouse-2

odd-molly-free-flow-blouse-1

odd-molly-free-flow-blouse-3

odd-molly-free-flow-blouse-4

Odd Molly Free Flow Blouse (1) >  Odd Molly Underbar slip tank >  Odd Molly gummistøvler >
Maison Scotch L’Adorable Summer Repairs boyfriend jeans >
Odd Molly paraply (min er fra sidste år) – se den nye her > 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *