In Odd We Trust :)

in-odd-we-trust-1

Åhhh, jeg har fået “flytteøjne” (som Hella Joof’s mand kalder det, når den skønne kvinde pludselig har fået nok af et sted og trænger til at flytte). Ej, det er nu ikke ægte flytteøjne, jeg har fået – men nærmere renoveringsøjne. Eller transformeringsøjne. Jeg trænger SÅ meget til at lave vores hus om. Jeg ELSKER vores hus. Jeg elsker hvor vi bor og jeg elsker vi har masser af plads. Men det trænger bare SÅ meget til en opfriskning. Og ved du så hvad jeg gør, når jeg udfordrer mig selv? Så går jeg ind på Pinterest. OMG. Det er helt vildt så mange lækre indretninger man finder der. Og jeg vil godt lige advare dig, hvis du også har nemt ved at få transformeringsøjne. Så kan du måske nøjes med at ta’ et lille kig ;) Prøv lige at se nogle lækre indretninger her >

GO’ WEEKEND

in-odd-we-trust-2

Odd Molly Sweet Memory Tank >  Odd Molly Cha-cha-cha Pants >  Odd Molly On Heel Espadrillos >

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *