Syrenduft og yndlingsjeans

onsdag-morgen-1

Syrenduft, latte, gråvejr og yndlingsjeans.
Uanset hvor smarte jeg synes helt stramme jeans er, så må jeg indrømme at jeg befinder mig bedst i de løse boyfriend-jeans (hvilket manden ikke elsker). Og de her fra Maison Scotch er godtnok de bedste jeg har mødt. De er vævet med 40% lyocell, hvilket gør dem umådeligt bløde og vildt behagelige. Den klassiske t-shirt i økologisk bomuld fra Odd Molly er kommet med et nyt smukt print – og så har jeg min elskede fake-ruskinds-skjortekjole fra 10 Feet på. Og selvfølgelig Birkenstock. Et rigtig Annette-sæt, når jeg nu vil gå i jeans – bare en gang imellem ;)

Maison Scotch jeans kan du se her >  Odd Molly t-shirt her >  10 Feet skjortekjole her >  
Birkenstock sandaler her >

onsdag-morgen-2

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *