Mine Odd Molly udsalgsfavoritter – sommer 2016

odd-molly-udsalg-favoritter

1/ Carmel Long Cardigan >   2/ Big Spender Jacket >  3/ Adventure Dress >   4/ Happiness Dress >
5/ Shelley Cardigan >  6/ Sweet Memory Tank >  7/ Sweet Memory Tank >

Hvis du er Odd Molly fan har du nok opdaget er der er åbnet for det store sommerudsalg flere steder. Hos Acorns følges Odd Molly’s egen shop og der er lagt ud med 33% rabat. Nogle få styles er også allerede nedsat med 50%.
Det går noget hurtigere med udsalget, end jeg havde forventet – men der er også mange ekstra gode styles i år, synes jeg. Herover viser jeg nogle af mine favoritter. Og med favoritter forstås styles, som jeg en bare bruger helt vildt meget, som Shelley og Sweet Memory toppene. Og styles som ruskindsjakken, der bare er once-in-a-lifetime-styles, der er så fine og unikke, at man bare eje dem ;)
De her styles vil jeg helt klart anbefale. Jeg tør simpelthen at love dig at du ikke bliver skuffet, hvis du køber én (eller flere) af dem – altså hvis du ikke allerede har gjort det – og din størrelse er tilbage, selvfølgelig.
Og ja, jeg må selvfølgelig heller ikke glemme én af dem, jeg har brugt rigtig meget: Den fine Empire Long cardigan. Så lækker hele vejen igennem – og en virkelig fed farve (der faktisk matcher en del fra de kommende kollektioner også) – og så mit seneste køb: Den bedårende og virkelig velsiddende Boardwalk Dress – som er ekstra fed med denimvesten over.

Du kan se hele udsalget her >

odd-molly-heart

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *