Tak til julen og velkommen til et nyt år

jul4

Juleaften kom nærmest da jeg mindst ventede det. I lang tid havde jeg befundet mig mentalt i november og ment at jeg havde tid nok. Men det er altid senere end man tror og den sidste gave blev købt den 23. december. Vi nåede det hele. Selv juleanden kom selv. Landede ganske enkelt ved søen. Fin og hvid. Og vi nåede i kirke. Og sang salmer. Og forstod næsten hvad præsten sagde. Han er amerikansk og taler dansk med en vidunderlig accent.

Træet er forøvrigt med møje og besvær fremskaffet fra en privat plantage i nærheden af Skagen. Det skal jo være nobilis. Og det skal i vand. Og stå i stuen i flere uger. Gud, hvor jeg elsker det træ – både med og uden alt mit gamle julepynt. Juleaften tændes de levende lys – og ellers er den (meget gamle) elektriske kæde skiftet ud med fjernbetjente (jo!) batterilys. Hvilket har vist sig slet ikke at være så smart når man vil have dem tændt hver aften. Bordet blev pyntet med hvide julestjerner i små krukker med mos og lærkegrene. Jeg har altid hadet julestjerner – men i år elsker jeg dem pludselig (?)

Vi har i juledagene besøgt familie i både nord og syd. Spist og hygget og snakket og gået naturture og luftet hunde i al slags ret vådt og blæsende vejr. Så nu ønsker jeg mig en springer spaniel. Ej, egentlig ønsker jeg mig bare en hund. Men mest af alt en springer spaniel. Når du ser søde, søde Morgan nedenfor, forstår du.

I morgen er det Nytårsaften. Og jeg er klar. Det er f….. rigtigt! Jeg har lavet den største blomsterdekoration ever og mangler kun desserten, som altså har bedst af at blive lavet i morgen. Og så har jeg tænkt mig at skåle i enorme mængder champagne. Og takke for året der gik (ej, løb det ikke?) og glæde mig til året der kommer. Sige farvel til vintermørket og nyde at det lysner dag for dag.

TAK fordi du kiggede ind. Må dit år blive glædeligt, fantastisk og eventyrfyldt! :)

jul6

jul2

jul5

jul1

jul9

jul8

jul7

jul3

jul10

♥  ♥  ♥

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *