3 gode venner til sart vinterhud

avene1

Min hud er bestemt ikke fan af vinter i Danmark. Den bliver tør og irriteret og rød og kløende og sviende og træls. Jeg har prøvet virkelig mange forskellige ting for at behage den sarte hud i ansigtet – som også virker til at være blevet endnu mere krævende og besværlig i takt med alderen. Som om rynker ikke er trælse nok.
Jeg er endelig landet på 3 gode venner. Fra Avène: rensecreme og dagcreme og fra Murad: den skønneste øjencreme.
Som rescue-venner ved akutte røde og sviende områder – eks omkring øjnene, hvis de har løbet i vand eller man har tudet ekstra meget: Skin Food fra Weleda. Og døjer du med tørre hænder, så er Raunsborgs håndcreme et lille vidunder.

Jeg er virkelig begejstret for ovenstående og deler udelukkende da jeg faktisk er helt overrasket over endelig at have fundet noget der virker – underforstået – jeg er ikke sponsoreret og har kun indsat links for at hjælpe – men prøv eks at google produkterne. Du kan sikkert sagtens finde eks. den ret dyre øjencreme meget billigere ;)

avene2

♥  ♥  ♥

 

2 kommentarer

  1. hej :-) jeg læste lige dit indlæg om pleje af huden i ansigtet, jeg har selv prøvet meget forskelligt, men har det sidste år kun renset min hud i ansigtet med vand hver aften og bruger en 24 timers ansigtscreme fra apotekets eget mærke, jeg har aldrig haft så rolig hud som jeg har nu, uden den strammende og tørre fornemmelse :-) blot et lille fif hvis du bliver træt af problemhud :-) det virkede for mig

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *