snow-2

Arrrrr men! Så bliver det simpelthen ikke bedre!
Ren hvid lykke!
Der har nu sneet hele dagen og alt bliver bare pænere og pænere. Og jeg bliver bare gladere og gladere :) Jeg har endda gjort noget fuldstændig (for mig) vildt i dag: Jeg har hue på! Sidst jeg havde det, var på skiferie i Norge for nu snart rigtig mange år siden. Af nød. Jeg ser SÅ dum ud med hue. Alle andre er SÅ smarte med både hue og hat – men mig… ej. Men… nu skulle jeg altså lige teste om det virkelig er rigtigt at det varmer så meget, som alle siger. Det er rigtig nok. Jeg er ellers noget af en frossenpind – men de her billeder lykkedes det mig at tage uden at komme til at fryse. Enten er huen magisk – eller også flytter tro bjerge ;)

snow-1

Odd Molly hue >  Odd Molly velourjakke >  Odd Molly t-shirt >  Odd Molly bukser >  Odd Molly boots >

♥  ♥  ♥

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *