Den fineste kjole og sang i lang, lang tid

odd-molly-kjole-3

Jeg er svær at imponere når det kommer til tøj og sko. Det lyder måske lidt… ja… overlegent. Men det er sådan det er. Har vi ikke efterhånden set det meste? Og især nu når jeg altid er mindst et halvt år foran i forhold til indkøb af nye kollektioner.
Men den her kjole. Den har imponeret mig. Jeg er fuldstændig pjattet med at den er strikket med tencel, hvilket giver den et fantastisk lækkert fald. Jeg har en bodystocking (min nye yndlings fra Triumph) under – og den skønne denimjakke fra Odd Molly over. Og selvfølgelig de uundværlige fantastiske boots til.

Det var alt fra mig i dag. Jeg vil ud og nyde den sidste Påske-fridag.
Og nyd så lige Ed Sheeran, den skønne skønne mand med den fineste sang her > eller klik nedendefor  ♥

odd-molly-kjole-1

odd-molly-kjole-2

odd-molly-kjole-4

Odd Molly My Garden Dress >  Odd Molly Dream Trip Jacket >  Odd Molly Locomotion Boots >

♥  ♥  ♥

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *