Pasta med kylling, svampe og rosmarin

Vildt hurtig og nem pastaret
Du skal bruge
Kyllingebryst
Frisk grov-pasta
Markchampignon
Madlavningsfløde
Frisk basilikum
Frisk parmesan
Rosmarin
Grøn salat
Tomater
Oliven
Skær kyllingen i små strimler og rist det på panden med masser af rosmarin.
Kom de snittede champignoner ved. Rist og drys med salt og peber.
(Hvis du har Læsø Kryddersalt er det bare toppen ;)
Hæld fløde ved, drys revet parmesan i og smag til.
Kog pastaen efter anvisning (som regel 3 min.)
Hæld vandet fra og rod det sammen med “saucen”.
Servér med enkel grøn salat med tomater, basilikum og oliven.
Jeg lavede også ekstra-tilbehør i form at et Rosmarin-brød (købt færdig i Fakta)
som jeg skar i skiver, smurte med grøn pesto, dryssede med friskrevet parmesan og ristede i ovnen.
Thumbs up! 
Velbekomme

4 kommentarer

  1. Mums vad gott det ser ut.
    kramar och trevlig helg!

  2. ÅÅÅh det ser SÅ lækkert ud. Vi er lige kommer hjem fra ridestævne og min maver skriger efter sådan en portion her :)))) KNUUUS

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *