Brombærdage

Brombaersalat_

Køkkenhaven intet mindre en bugner af salat. Af den bedste slags. Romaine, forstås ;) Næsten alle måltider indeholder salat i øjeblikket. Og manden er forsøgskanin. Jeg improviserer. Ikke vildt. Men lidt. Og hvis der er noget der er godt sammen, så er det altså perlebyg, artiskokker, mandler og parmesan.

Brombærsalat

Kogt og afkølet perlebyg
Romainesalat
Grillede artiskokker (fra glas)
Gulerødder
Tomater
Strimlet frisk parmesan
Solsikkekerner
Mandler
Brombær
Bredbladet persille

Citron, olivenolie, salt og peber

Snit og bland det hele sammen.
Dryp med citron, olie, salt og peber og pynt til sidst med brombær

Enjoy

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *