iPhone Photo
Kender du det?
Manden hoster, spiser panodiler og ser ud som om han ikke har sovet i 3 dage.
Man spørger: “Har du influenza?”
“Nææææh nej da – det er ingenting. Måske lidt feber og ondt i halsen og hovedet”,
svarer han så.
Hmmmm…
Så er det man serverer
Thaisuppe
2 personer
2 stykker kyllingebryst
1 spsk. ingefær
2 fed hvidløg
1 lille rød chili
1 dåse kokosmælk light
salt og peber
½ lime
2 dl. hønsebouillon
3 forårsløg
2 gulerødder
1 persillerod
Fishsauce
Persille
Skær kyllngeinderfileterne tynde strimler. Skræl og riv ingefær, snit hvidløg og hak chilien.
Steg kyllingestykkerne i lidt olie i en gryde.
Kom ingefær, hvidløg, chili, kokosmælk og hønsebouillon i gryden.
Lad det småsimre i 15 min.
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skyl forårsløgene og skær dem i tynde skiver på skrå.
Kom gulerødder og forårsløg i suppen og smag til med salt, peber, fishsauce og limesaft.
Hak persille og kom det i suppen.
Server med brød.
Velbekomme
Uhmmm det skal jeg prøve – ikke fordi manden er SYG hihihi men fordi det lyder LÆKKERT.
Klem
C
Den kan også anbefales – men pas på med chilien ;))
Knus