3 retters menu
I går havde vi lyst til at hygge lidt om vores gæster, så vi sammensatte en lidt underlig menu af de ting vi bedst kan lide.
Forret: Thaisuppe med kokosmælk >>
Hovedret: Confit de Canard >>
Dessert: Chokolademousse med crunch
Det meste var et eksperiment fra min side, men alt lykkedes ganske fint, så jeg er faktisk helt stolt af mig selv ;)
Jeg kan især anbefale at prøve at lave chokolademousse med crunch (jeg er VILD med desserter).
Den er nem og toplækker – se opskriften lidt længere nede :)
Chokolademousse med crunch
- 200 g mørk chokolade · 1 dl kold, stærk kaffe
- 2 pasteuriserede æggeblommer · ½ liter piskefløde
- Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål i vandbad. Tag skålen op, og pisk kaffe og æggeblommer i chokoladen. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i chokolademassen, når denne er kold. Stil den koldt i 4-6 timer.
- Crunch
- 130 gr. sukker · 75 gr. usaltede pistaciekerner · Revet skal fra 1 appelsin
- Sukker smeltes til gylden karamel på panden. Pistaciekerner og appelsinskal kommes i og ristes med i et halvt minut.
- Hældes strakt ud på et stykke bagepapir.
- Afkøles helt og hakkes i mindre stykker med en kniv.
- · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ♥ ♥ ♥ · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
- Velbekomme!
Åhh herregud vad du frestar mig. Mat, mat, mat. Så underbart gott. Kram
It’s so beautiful, and looks so tasty :)
Congratulations!
Hugs
Haha, Katinka… du må bare i gang. Chokolademoussen er fantastisk! ;))
Thank you, Improve my days :)
Kram & hugs :)
Mums det ser lækkert ud! Knus Anne