Elsker du også hindbær?

– så drys dem på salaten!

Her er det en blandet salat med agurk, tomat, orange- og hvide gulerødder, parmesan og pinjekerner – og så en håndfuld skov-hindbær :)

Bagved kan du skimte et ualmindeligt lækkert stykke grillet kylling.
Det er fyldt med parmaskinke, basilikumblade, grov sennep og revet mozarella.
MUMS! Siger jeg bare!

4 kommentarer

 1. Uhmmm hvor ser den dog vildt lækker ud den salat – det må jeg prøve engang. Kyllingen, er den købt fyldt eller har du selv gjort det? Kan nemlig huske at vi nogle gange, når vi var på besøg hos min gamle faster i Frederikshavn, fik de lækreste stykker fyldt kød fra slagteren – virkelig mums ;o))
  Kh Lone ;o)

 2. Hej Lone
  Den ER også vildt lækker. Jeg har salat-flip i øjeblikket – så alt bliver afprøvet :)
  Fyldet har min mand stået for – men jeg tror også man kan købe dem fyldt fra Emilievejens Slagter, så det er nok der din faster har købt ind ;)

  KH A

 3. Det lyder bekendt med den slagter ja, så det er det garanteret ;o) Dejligt med inspiration – med 3 drenge + mand, fuldtidsjob og fart på, ryger inspirationen godt nok ofte til fordel for det hurtige og lette ;o)
  Knus ;o)

 4. Det der kender jeg alt for godt, selvom jeg “kun” har 2 drenge ;)
  Det er også mest når de er hos deres Far, vi eksperimenter lidt med maden – for de vil helst have de ting der er på top-10-listen over de mest populære familieretter :)
  Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *