Thaisuppe med hummerhaler

Thaisuppe med hummerhaler
2 personer
15-20 stk. friskkogte jomfru-hummerhaler
1 stk. kyllingebryst
1 spsk. finthakket ingefær
3 fed hvidløg
½ frisk rød chili
1 stor dåse kokosmælk
Saften fra 2-3 lime
4 dl. hønsebouillon
3 finsnittede forårsløg
10 stk. snittede markchampignon
2-3 spsk. fishsauce
1 spsk. karry
1 nip safran
Salt og peber
Kog kylling i saltet vand og skær det i strimler. Gem vandet og opløs en bouillonterning deri.
Rist hakket ingefær, hvidløg, chili og forårsløg i karry i en gryde.
Svits kort champignonerne – og hæld kokosmælk og hønsebouillon ved (den fra den kogte kylling)
Lad det småsimre i 15 min.
Smag til med lime, fishsauce, safran, salt og peber.
Suppen skal have en frisk, let syrlig og krydret smag.
Lige inden servering kommes strimlet kylling og kogte hummerhaler i.
Server med brød.

Velbekomme





8 kommentarer

  1. uuuuhmm.. hvor lækkert. Hvad tid skal vi komme? :-) KH Vicki

  2. Hvor ser det lækkert ud!! Jeg kan næsten fornemme duften…Den opskrift skal prøves ;)
    Mvh. Anette

  3. Uhh du får altid dine opskrifter til at lyde så lette :-) engang skal jeg prøve dem – når jeg har tid og overskud ;-)))
    Kh Lone

  4. Hej! Jag vill så hjärtans gärna få köpa din Odd Molly coat Ganymede! Har du den i storlek 1? Maila i så fall och ha en underbar dag! Nancy femtiotalistisk@gmail.com

    • Hej Nancy
      Jeg vil så hjertens gerne sælge dig en OM Ganymede coat – hvis jeg bare havde én… ;))
      Det har jeg desværre ikke. Det må være min gæsteblogger, Vicki, du har set. Jeg kan give hende din mailadresse, hvis du vil?
      Rigtig god dag til dig også :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *