Lækker pastaret på 20 minutter

Fyldt pasta med kylling, champignon og bacon

Til 2 pers.:

1 pakke frisk pasta med fyld (jeg elsker dem med spinat)
1 pakke forstegte og krydrede kyllingestykker
1 pakke bacontern
1/2 bakke champignoner
Madlavningsfløde / Cremefine
Friskrevet parmesan
Tørret basilikum, salt, peber og persille

Rist bacon og læg det til afdrypning. Rist de snittede champignoner og de snittede kyllingestykker og kom fløden på. Drys revet parmesan i efter smag og krydr med salt, peber og basilikum. Lad det stå og simre let mens du koger den friske pasta ganske kort. Hæld vandet fra pastaen og vend den rundt i flødeblandingen. Drys bacon og friskhakket persille (eller basilikum) på ved servering.

Tilbehør:
Grovflutes, tomater, grøn pesto og Parmesan

Skær tynde skiver meget på skrå af et groft flutes (eller andet brød). Smør et tyndt lag pesto på. Hak tomater og læg på. Krydr med salt og peber, drys med revet parmesan og rist i ovnen i 5-7 minutter.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *