Today3

Det var godtnok hurtigt jeg kom til at savne stranden. Men så er det jo ret heldigt jeg har én af slagsen lige ved hånden ;)
Jeg måtte bare lige ned og se sandet og vandet og lyset. Frem for alt lyset. Bare lige lidt. Jeg må igen og igen konstatere at naturen har en helt speciel magi. Noget jeg har brug for. Noget, jeg kommer til at trænge til. Næsten som at blive tørstig.
Jeg kan se på farverne og lysets skiften i én uendelighed. Jeg kan ikke finde noget smukkere. Og jeg føler mig altid liiiidt lykkeligere når jeg sætter mig stivfrosset ind i min lille bil igen. Måske er naturen ganske enkelt Nøglen til lykken…
Kommer pludselig til at tænke på den amerikanske arkitekts ord, da han besøgte Gunnløgsson’s fantastiske hus:“Beauty is a function”

Today4Today1Today2Today5

Det har jeg på i dag: Odd Molly Runaway cardigan, Malin top og Ioweme Coat / Kön og Mön jeans / Sancho støvler / Icon smykker

 

Har du lyst til at tilmelde dig som fast læser?
Det gør du enten ved at taste din mail ind i feltet foroven til højre – eller via bloglovin.

Tak for besøget :)

 

3 kommentarer

 1. Går udfra at du har fotograferet ved Strandby? Der synes jeg i hvert fald at lyset er helt speciel og supersmukt :-)
  Vil i øvrigt sige at det har voldt mig store problemer at finde dig på Bloglovin, fandt flere Inspire Me Today, men ikke dig nu har jeg først for nyligt fundet ud af at bruge Bloglovin, så jeg er nok lidt tung, men fandt til sidst ud af at jeg skulle skrive Inspire-me-today før jeg fandt dig :-)
  Smukke billeder i øvrigt :-)))
  Knus Lone

  • Hej Lone :)
   Ja, jeg har fotograferet på stranden lige syd for Strandby. Der er en skønt lys!
   Jeg er ked af at høre at du har ledt sådan efter mig. Det var meningen at man bare skulle kunne klikke på “Bloglovin” knappen her oppe i højre side – så kommer man lige direkte ind på min side der.
   Men dejligt du ikke gav op ;)
   Rigtig god weekend.
   Knus :)

 2. Vackra vackra bilder som vanligt!
  Nu har jag justerat i min bloggroll :-)
  KRAM!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *