Red3

Så landede den smukke papaya-farvede Como top endelig. Og her prøver jeg den med et par casual venner: Vinterfavoritten, Worthy Jacket og luksus-sweat-bukserne fra Rosemunde. Jeg er fuldstændig forelsket i den røde farve, som i virkeligheden er knap så rød, som her – hvor solnedgangen gør den ekstra intens.
Absolut eneste minus er min brede bagdel. Den gør at toppen i str. 1 ikke sidder helt løs på mig. Jeg har derfor bestilt str. 2 og sat denne godte til salg på Trendsales (hvis du skulle være fristet) ;)
Jeg kan jo slet ikke klare mig uden den i garderoben. Forestil dig den lige til slidte jeans eller løse silkebukser og sandaler når man begynder at få lidt farve på den blege krop… mmmmmm….

Red2

Red1

Red4

Det har jeg på: Odd Molly Worthy Jacket og Como tank  /  Rosemunde glimmerbukser  /  Apair støvler

Hvis du er glad for at læse med her, håber meget du har lyst til at tilmelde dig som fast læser.
Det kan du gøre enten ved at taste din mail ind i spalten foroven til højre – eller via bloglovin.

TUSIND TAK til dig der allerede har tilmeldt dig – du er med til at motivere mig  ;)

Tak for besøget :)

 

2 kommentarer

  1. Super smukke farver til dig – solskin :-)
    Mange knus C

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *