Raadyr1

Som du nok kan se, kunne jeg ikke gå udenfor i dag. Vi var omringet af “de små grå” fra skoven. Flokken er nu på 5 og de er enige om at det bedste mad vokser lige omkring huset. Og jeg holder skarpt øje med at de ikke spiser mine hortensia, som (underligt nok) står med store grønne knopper.
Hver gang jeg åbner døren for at fortælle dem at de roligt kan blive her, da vi er de eneste i miles omkreds der ikke sidder parat med et jagtgevær – så forvandles de til hvide bagdele der hoppende forsvinder mellem træerne. Derfor bliver vi inde, når de er på besøg – og nyder dem gennem vinduerne. Og griner lidt af deres store uldne ører, sorte næser og kamel-lignende munde, når de tygger ;)

Raadyr4 Raadyr3 Raadyr2

Tak for besøget :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *