Fre1

Havrekiks og Summerbird-nougat til theen – muuuuums!

 

Bordet har fået nye forårsklæder.
Jeg har en svaghed for hørduge. Især dem med print på. Eller med striber. Og jeg vild med Greengate. Jeg har suppleret mine kære latte-kopper med et par stykker i nye mønstre. Her er det én med mini-blomster. Jeg har også fundet én med sjerner (surpriiiice ;) – og så har jeg opdaget noget helt nyt: Cosy Room. Kender du det? De laver sådan nogle lidt skæve tallerkner, fade og skåle i forskellige størrelser i de flotteste grå farver… Loooove it :)
Det hele er fra Dot

 

Fre2Fre3

Jeg har taget lidt af naturen med ind:
Spirende Narcis-løg i et højt glas og krogede, mossede grene i vasen.

Rigtig god weekend :)

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *