Spring3

En ægte forårsdag!
Snuser den ind og blændes af den knivskarpe sol. Helt helt vindstille og næsten lunt. Lyde fra fugle, jeg egentlig godt vil vide hvordan ser ud. Og sangsvaner i formation over den lysende blå himmel. MY GOD – hvor er sådan en dag ubeskrivelig! Jeg har mildest talt vadet over marker og gennem krat. Jeg skulle bare lige genopdage alt. Tjekke hele skoven. Og snøfte lidt over de store, gamle træer der har lagt sig i vinterstormen – kun fordi naboen har fældet alle deres læ-kammerater. Utroligt de ikke kan holde lidt bedre fast i jorden, egentlig… Ellers er alt bare lige nøjagtig som det skal være. En fantastisk forårsdag i marts.

 

Dagens ord:

Remember…
The things you take for granted
someone else is praying for.

 

Spring8Spring2Spring7Spring1Spring6Spring5

Det har jeg på i dag: Odd Molly vinterjakke, Southfork jacket og Rethinker tank / Kön og Mön jeans /
Mexicana boots / Syster P. tørklæde

Tak for besøget :)

 

 

En kommentar

  1. Oh, how nice to enjoy an early Spring day. I sense your great pleasure and am a bit envious as we have more snow on the way ;(
    Hugs,
    Karen XOXO

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *