Blødt tøj med glitter

Glitter1

Det er en underlig dag. Meget sjælden, egentlig. Der hænger nemlig slet ingen Molly’er på mig :)) Hehe…
Jeg har det bløde hygge-lune-afslappede tøj på i dag. Og når det er sådan noget tøj, så må det gerne have glitter! Oh yes! T-shirten fra Stylebutler, som jeg har fundet på udsalg (udsolgt nu – men andre gode tilbud i outlet hos Drømmeliv her) har den mest delikate farve. Jeg er lidt i tvivl. Er der noget der hedder lys-orange? :) Ej, det er nok fersken. Det er den måske for lys til. Nå, men den har i hvert fald de fedeste tal af cirkelformede pailletter. I LOVE it. Og bukserne, som er ved at have noget tid (og knæ og bag) på bagen, er uld-glitter bukserne fra Rosemunde. Cardiganen er fra italienske Muccia og er lavet af ren kashmir, som jeg er en stor fan af. Det er jo nærmest magisk lunt, næsten ligegyldigt for tyndt det er (?)
Det var dagens gyldne indslag.  Nu vil jeg UD i foråret (igen)…

Glitter3Glitter2

Det har jeg på i dag:
Muccia cardigan / Stylebutler t-shirt / Rosemunde bukser / Mexicana boots / Syster P. tørklæde

Tak for besøget

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *