FYVM_1

Jeg aner ikke hvad FYVM står for – men den er eddermame (sorry) lækker. Og mindst lige så dyr. Men jeg vil nok mene at den er hver eneste krone værd. Skal man købe bare én håndhæklet kjole om året – så skal det nok være den her ;)
Jeg prøver den her med en helt enkel hvid underkjole/lang top under og den er en ren drøm at have på. Det er næsten ikke til at forstå at den er lavet af ren bomuld. Jeg har klikket den hjem fra Lisen – og jeg har valgt str. 2. Dels synes jeg ikke den må sidde for stramt og dels synes jeg ikke den må være for kort. Love it :)

Dagens morsomme ord
(for os der ikke er så vilde med motion ;)

Let’s have a moment of silence
for all those who are stuck in traffic
on their way to the gym to
ride stationary bicycles

FYVM_3

Det har jeg på:
Odd Molly FYVM Dress / By Birdie frøsmykke / Icon smykke / LaidbackLondon slippers

Tak for besøget

 

 

9 kommentarer

 1. Såååå lekker kjole! jeg googlet FYVM og fant denne “oversettelsen”: Fuck You Very Much – litt morsomt eller kanskje litt sært?! Fin er den uansett!

 2. Hej

  Superflot men aaalt for dyr efter min mening, men det er måske fordi det kun er pension der går ind på min konto og det rækker ikke så langt i mollyland. Men lækker er den så måske engang…..

  Har iøvrigt lige modtaget et par Naomi glam jeans fra MosMosh, som jeg købte hos Lisen. Så du også havde dem, de er da for lækre, og helt sikkert et godt alternativ til Cylle jeans, som jeg ellers elsker overalt. De her er mindst lige så gode, passer mig perfekt i min vanlige str.

  Købte også et længe ønsket Rude Riders tørklæde. Er en anelse skuffet over størrelsen, forestillede mig det ville være ala SysterP tørklæderne men det er meget mindre. Synes ikke lige jeg kan gennemskue hvordan det skal bindes, det kan jo ikke nå rundt hvis man starter forfra og bagom nakken? Har du et godt tip, for superflot er det jo.

  Kh
  Mette

  • Hej Mette
   Prioritering, prioritering ;)) Jo – jeg synes også den er for dyr. Enig.
   De MosMosh jeans er så lækre! Jeg har bogstaveligt talt haft dem på siden jeg modtog dem med posten. Godt valg at købe dem.
   Åh, Gud – ja, hvis du troede Rude Riders var Syster P. størrelse, så kan jeg godt forstår du synes det er lille. Syster P. er jo gigantiske! :) Jeg bruger altid mit Rude Riders på den måde at jeg lægger det sammen hjørne mod hjørne, så det danner en stor trekant. Enten tager jeg det på sådan at trekanten hænger ned foran og så de to spidser rundt om halsen. Eller også ruller jeg det med med trekanten indad, så det bliver en lang “pølse” som kan snoes rundt to gange og bindes sammen i enderne. Gav det mon mening?
   KH A

 3. Tack för dina ord inne hos mig o kul att hittat hit till din mysiga o inspirerande blogg. Ursnygg klänning som sitter som en smäck på dig. Kramisar Tina

 4. Wow! Urläcker! GIllar halsen skarpt!
  Har helt glömt att du skaffat ny bloggsida, har nu uppdaterat min blogg och bloglovin så att jag kan följa dig igen:)
  Kram

 5. Tak, det gav mening og nu fungerer det. Top flot er det, og lækre farver

  Fantastiske kattebilleder du har taget idag, det er ikke så tit dekære dyr gider sidde stille så længe, der må være sket noget meget interessant i eller omkring den sø:-)
  Kh
  Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *