Helt tæt på kongen…

Kongen1

Så sad han der i solnedgangen. Helt stille. Og ret stolt. Og holdt øje med livet ved søen, hvor der lige nu er invasion af frøer, tudser og salamandre. Til stor fornøjelse for rovfugleparret, der snart må være ved at revne af alle de padder, de har ædt. Men det var Kongen af Skovly (ja, det hedder huset altså. Det er ikke noget vi har fundet på. Sådan er gården registreret. Tænk, det står endda på mit sygesikringsbevis) – han virkede næsten som om han var tilfreds med at blive fotograferet i dag. Han lod sig fotografere fra alle sider uden én eneste gang at rejse sig for at gnide sig op ad mig eller kameraet, som han plejer at gøre. Og mens jeg fotograferede ham tænkte jeg på hvor smukt sådan et dyr egentlig er. Helt uden at gøre noget. Jeg blev mere og mere betaget af ham, lige indtil… jeg opdagede at han sad med halvt åben mund og tungen hængende lidt udenfor :) Prøv at se på det sidste billede – der kan man lige ane det. Så kom jeg lige tilbage til jorden igen ;)

Kongen6Kongen3Kongen5Kongen4Kongen2

Tak for besøget

 

5 kommentarer

 1. Ejjjj sidder han der midt i naturen og rækker tunge af dig – hvor FRÆK har man lov at være…..
  Fantastiske billeder – nyder dine skønne, skønne billeder.
  Hjerteligt TAK
  Knus C

 2. Mmmm Norsk Skogkatt är de bästa – särskilt rödvita :) Tack för vackra bilder!
  Kram

 3. Den finaste katt jag någonsin sett tror jag <3
  Kram

 4. Ja du ved jeg er vild med både ham og den grå – de er SÅ skønne ;o)))

  Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *