Fredag3

Inspireret af fine Tina, som har bloggen Home 2 Tiny klikkede jeg fluks en fiks lille sag hjem fra Lindex. Jeg forelskede mig i den med det samme. Og da jeg så prisen, overvejede jeg bare hvor mange jeg skulle komme i kurven ;) Det er da helt genialt at man kan lave så smuk og nem anvendelig en top/bluse/tunika-ting til 199 svenske kroner.

Jeg har egentlig slet ikke tid til at sidde her. Jeg mener… har du lagt mærke til at der er blevet forår? Jeg må bare ud igen. Tilbringer i det hele taget for lang tid her ved Mac’en. Som min veninde sagde, da hendes mand lige havde investeret i en ny iMac – “Jeg tror ikke den kan li’ at være alene, for han sidder ved den hele tiden” :)  Hehe… kommer også lige til at tænke på Mads’ kommentar i bilen på vej til skole i morges, da vi talte om racehunde og -katte. “Mor, er det ikke også kun sådan nogle Mærke-katte, der er dyre?” :)) Det har intet med hinanden at gøre, men jeg elsker at samle på gode kommentarer. De bedste er dem, der bare lige flyver ud af munden på folk.

Hov – kommer lige til at tænke på at jeg mangler at købe ind til salat. Åhh, hvor jeg elsker de her fredage hvor vi kun er to og der er helt stille (undtagen når jeg hører MIT yndlingsmusik) og der steges mega-bøffer (på grill, forstås) og drikkes rødvin. Det sidste er vigtigt.

Mmmmm…. friiii…..

Rigtig god weekend til dig :)

Fredag2Fredag

Det har jeg på:

Lindex bluse / AJ117 Project bukser / LaidbackLondon slippers / Fossil taske 
Odd Molly solbriller / Icon kæder / By Birdie øreringe

Tak for besøget

7 kommentarer

 1. Vicki Gissel

  :-) eiii hvor er den fin søde Annette – hvilken størrelse har du mon bestilt den i ? Kh Vicki

  • Hej Vicki :)
   Ja, den er så skøn! Jeg har taget den i str. medium for den ikke skal blive for kort :)
   KH A

   • Vicki Gissel

    :))))) så er den bestilt:))) sammen med to par bukser – military og zebra til foræringspris;-) de har da nogle fine ting, har de :-) spændt på pasformen, men ellers kan det vist ryge retur kan jeg se:) hav den dejligste dag søde, og TAK for et skønt tip. KH Vicki

 2. Du ser SKØN ud – som altid.
  Ps har sendt dig et par mail men er meget i tvivl OM de går igennem – håber det er ok lige at spørge her :-)
  Knus C – det er på annette@inspireme today

 3. Ååå vad glad jag blir att jag har inspirerat över sundet. Snygg som bara den är du finaste o nu ligger du i min favoritlista så jag inte missar något inlägg från dig. Ha en härlig helg. Kramisar Tina

 4. Fniss! Den har Tina också lockat mig att köpa:) Ursnygg till sjukt bra pris!
  Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *