Hvad vil DU gerne se mere af?

Mis

Kære læser!

Nu har jeg brug for at du kommer på banen :)
Jeg vil nemlig gerne høre din mening.

Hvad vil du gerne se og læse mere om her på bloggen?

Måske har du set eller læst noget spændende, som du har lyst til at dele?
Måske kender du et lækkert mærke, som jeg ikke har opdaget…?
(Eller ønsker dig mere fra nogle af dem, jeg allerede viser)
Måske sidder du og gemmer på nogle spørgsmål, som du gerne vil have luftet?
Måske ønsker du dig en laaaang udredning om… Ja, hvad ved jeg? :)

Ordet er frit!
KAST dig over tasterne :)

Tak for besøget :)

PS. Jeg bliver så glad hvis du vil melde dig til som læser (hvis du ikke har gjort det endnu, selvfølgelig ;)
Du kan tilmelde dig enten via mail lige herovre til højre, eller vi bloglovin.

 

 

7 kommentarer

 1. Hmmmm altså….. Kan godt forstå at du spørger, engang imellem har du vel også brug for inspiration!?
  Men altså….. du er simpelthen så god til at veksle mellem tøj, mode, dyr, natur, mad, opskrifter og tager de skønneste billeder, så egentlig har din blog alt det som netop inspirerer mig rigtig meget – derfor er jeg jo også trofast læser……
  Så jeg har ikke lige noget at bidrage med – det skulle da lige netop være ideer til andre blogs som du læser og finder interessante. For DET synes jeg faktisk er svært at finde rundt i???!! Nu fx home2tiny som du linkede til forleden – sikken en lækkerbisken :o)
  Ellers er det bare altid en fornøjelse at klikke ind hos dig – og få gode råd, ideer og opskrifter til lidt af hvert :)
  Kh

 2. Hej
  Ja jeg savner ikke noget på din blog, syntes du er god til at hitte på :)
  Men måske lidt flere hint/links til hvor man kan shoppe online (som du har lavet til Odd Molly) f.eks. på Chill Norway ! (jeg elsker deres velour-tunika´er)
  Så syntes jeg også Line of Oslo laver noget fedt tøj :)

  Syntes også du er god til at oplyse om div. udsalg, jeg følger trofast din blog.

  Kh
  vivi

 3. Hej Annette,

  Allerførst et stort kompliment til din flotte blog! Du har både flotte billeder af dig og de altid smarte sæt du har på ( som forøvrigt er en rigtig god inspiration til hvordan de forskellige tøjstykker kan mixes ), smukke naturbilleder, gode fifs til lækre opskrifter, links til andre spændende blogs samt netshops… Ja, jeg syntes altså du har meget spændende og meget godt med på din blog.
  Når du nu ‘giver ud’ af inspiration til alle os der følger med på din blog, kan også godt forstå, hvis du kan ske at savne inspiration til emner som nogle læsere evt. kunne efterlyse.
  Jeg syntes jo der alt der skal være, men hvis jeg skal finde på noget- f.eks et tøjmærke, så kan det være Ecouture by lund. Det er rigtig smukt tøj som jeg godt kunne tænke mig at se lidt mere til :) Secondhand-tøj og hvor meget man kan få for næsten ingen penge, syntes jeg også er et spændende emne.
  Men ellers så bare skriv om det du føler for, for du er så god til det :)

  Kh. Anette

 4. Gitte Blaase

  Hej Annette,
  Ja jeg følger også dagligt din fine blog. Som der bliver skrevet, så synes jeg heller ikke jeg mangler noget. Du viser nogle flotte billeder af mix af specielt mit ynglings mærke Odd Molly, men du viser jo også andre mærker. Og det er altid rart hvis der skulle være et nyt mærke man ikke lige er stødt på. Men ellers synes også jeg, at du laver nogle flotte natur billeder, lækre opskrifter som er en god inspiration. Det er bare hyggeligt at følge med og måske få lidt inspiration til både tøj, mad og ting til hjemmet. Tag billeder af hvad der falder dig ind og sktriv hvad du har på hjertet..
  kh Gitte

 5. Tusind tak, søde Laila, Vivi, Anette og Gitte :)

  I er da så nemme at ha’ med at gøre… ;)

 6. Maria Fransson

  Vilken hygglig bild du har på katten din. Väldigt vacker!

  Jag är dålig på att förstå danska när jag läser, det är mycket mycket lättare att höra och förstå danske. Ni har så många bokstäver i orden som inte uttalas, och det blir svårt för mig att läsa då.

  Hur som helst, jag skulle gärna vilja att du förtalte hur du bygger upp din garderob. Vad du har för bas-kläder och hur du tänker när du köper? Har du en byxa och kavaj som du tänker på när du köper t-shirt och toppar? Finns det en tanke bakom? Jag är själv dålig på att planera innehållet i garderoben och känner mig vilsen emellanåt. Som jag ser det på dina bilder, verkar du ha en fungerande garderob där mycket passer till varandra.

  Jag skulle tycka att det var kul om du berättade om dina favoritplagg. När du köpte dem, varför de är så bra, osv.

  Jag tycker din blogg är superbra och du har väldigt fina bilder. Och jag kemper med danskan … men det är nyttigt :)

  Kram Maria i Stockholm

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *