Kjole1
Odd Molly Los Angeles Moments / LaidbackLondon sandaler /
Stylesnob Sisley tørklæde / Fossil Erin Satchel

 

Har du set Lisen har åbnet for forudbestillinger på den smukke kjolekollektion fra Odd Molly? Se her. Jeg må være ærlig og sige at jeg synes nogle af dem ligner hinanden en del – men et par stykker af dem, kommer jo nok til at flytte ind her ;) Specielt er jeg vild med bomuldskjolen, Los Angeles Moments og den tunika-agtige Etc Moments Short dress. Og du ved jo hvordan jeg er… jeg går i kombinations-mode med det samme ;) Bomuldskjolen kunne jeg tænke mig at understrege er lidt casual, med flade sandaler og så en fantastisk underspillet taske i kobber (!!!) Det er totalt ubegribeligt, så lækker den taske er! Broderi-tunikaen kunne jeg tænke mig at pifte op med stilfulde elementer. Det synes jeg er en fed kontrast. Her har jeg fundet nogle (alt for) dyre sager, men hey – det er jo drømme, ikke? ;)

 

Kjole2
Odd Molly Etc Moments short dress / Rayban Aviator classic solbriller /
Mulberry Bayswater Clutch Wallet / Decadent Barcelona sandaler

Tak for besøget

 

 

8 kommentarer

 1. Sikke en smuk og fin inspiration – WAUH hvor er du dygtig Annette.
  God Påske fra Ebeltoft.
  Knus C

 2. Hvem der bare var millionær ;o) Superfede outfits – hvor pokker finder du alle de ting på nettet? Jeg ville aldrig finde de sandaler fra laidbacklondon – de er jo superfede ;o) Og kobbertasken – godt der ikke er pris på ;o) Ja det hele er bare fedt og lige i øjet ;o))
  Kh Lone

  • Ja, det kunne man godt ønske sig, hvis bare man havde ét ønske, ikke? ;) Jeg kigger mig altid lidt rundt på nettet og tjekker mine yndlingsmærker. Laidbacklondon havde jeg heller ikke fundet hvis ikke jeg så dem på modemessen i sommers. De er SÅ fede! :) Og kobbertasken. Ja, den koster faktisk ikke mere end omkring 1.700 kr. Det er selvfølgelig også mange penge, men når man har købt Mulberry-tasker, så er det i den billige ende – hehe…

 3. hej :-) de ser fede ud de sandaler fra laidbacklondon er det nogen lisen også får hjem?
  kh vivi

  • Hej Vivi. Ja, det er superfede. Lisen har lige fået 6 forskellige Laidbacklondon sandaler hjem – men de skal lige fotograferes før de kan komme på nettet ;)
   KH A

 4. Pingback:maillot france 2014

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *