Tuesday1

Altså at solen skinner og alt ser sprødt og lækkert ud – og så går man udenfor og møder 7 grader (!). Er vi ikke midt i april? Og har vi ikke både påskeliljer og narcisser, som rent faktisk blomster til Påske i år. Og så mødes man af en “jeg-bliver-helt-stiv-i-ansigtet-vind-fra-nord”. Jeg forstår det bare ikke. Og bliver nok lidt skuffet, fordi det ser så lækkert ud indefra og ud ;) Heldigvis har jeg en hel masse læende træer, så jeg kan få gang i mine sommertoppe. Her har jeg den smukke Como top på. Det er én af den slags Molly’er der er helt umulig i størrelsen. Egentlig passede jeg en str. 1. Bare ikke forneden pga bred mås. Her har jeg så taget en str. 2, som så selvfølgelig sidder lidt løsere over det hele. Det synes jeg egentlig gør den rigtig fin og lidt mere afslappet. Og meget meget bedre over enden ;)

Det var alt fra mig i dag. Jeg er helt hjerneblæst og mega mega træt. Jeg ved ikke hvorfor. Sådan er det bare nogle dage. Åhhh, at sove… mmmmm…. men varanerne råber på mad, så… ;)

Tuesday2 Tuesday3

Det har jeg på:
Odd Molly Worthy Jacket (50%) og Como Tank / Kön og Mön jeans / Icon kæde / Sancho Boots

Tak for besøget

2 kommentarer

  1. Vi er i sommerhus i Grønhøj lige nu – og ja, det ser varmere ud end det er. Selvfølgelig bliver det rigtig godt i weekenden hvor vi IKKE er her (min bror skal herop fra i morgen). Men August og jeg var nede på stranden i går eftermiddags – og der var det faktisk rigtigt lækkert – da jeg fandt læ i en klit ;o))
    Knus Lone

  2. Maria Fransson

    Vad bra du passar i rött! Skönt med lite fina vårbilder!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *