De smukkeste bling bling sandaler

Sandaler

Jeg er fuldstændig vild med mine nye sandaler! Jeg ved godt jeg burde vise dem på – men der er simpelthen SÅ koldt de her dage. Hvilket også ødelægger mine outfit-tanker til konfirmationen på lørdag, hvor min plan indeholdt Odd Molly OMG Dress og min nye glimmerneglelak ;)
Sandalerne er klikket hjem i min sædvanlige størrelse fra Serafine, som har et fint udvalg – se her >

2 kommentarer

  1. Flotte sandaler – håber I får en dejlig konfirmation trods det trælse småkolde og våde vejr – glæder mig til at se fotos af borddækningen ;o))) Vi skal selv til konfirmation hos min nevø på torsdag – og i går slog det mig at jeg nok skulle fabrikere en sang – det har jeg jo gjort til mine andre nevøer (på min side af familien), og da min mand overhovedet ikke kan finde ud af at lave sange må jeg jo igang – selvom det var mest fair at det var ham når det er hans søsters søn der skal konfirmeres ;o)
    Knus Lone

  2. mille Skytt Clausen

    er remmen på sandalen sort eller sølv? :-) de er super smukke!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *