OddMollyAj117Birkenstock5

Jeg kunne mærke smilet komme lige så stille snigende da jeg nærmede mig stranden. Åhhh, det lys… Lige nøjagtig som jeg forventede efter det vilde vejr, dagen har budt på. Torden og virkelig voldsom regn. Og nu bare stille stille stille… Undskyld. Jeg ved det. Jeg skriver meget om vejret. Men lige nu hvor det er så udtryksfuldt kan jeg ikke lade være ;)

I dag er jeg hvid med hvid på. Og Gud, hvor blev jeg glad da jeg bagest i skabet fandt mine darlings… bling bling sandalerne fra Birkenstock. Hvordan kunne jeg glemme dem? Nej, det er helt sikkert ikke fordi jeg har for mange sko, som nogen kan tro. Nej nejjjjj…

Nu går jeg i køkkenet. Vi skal grille. Og så regner der igen… Hmmm –  mon manden købte den parasol, vi talte om? ;)

Hov og PS. HAR du set at Lisen giver 15% på alt i shoppen i dag og resten af weekenden? Se her >

OddMollyAj117Birkenstock2

OddMollyAj117Birkenstock4

OddMollyAj117Birkenstock3

OddMollyAj117Birkenstock1

OddMollyAj117Birkenstock6

Det har jeg på:
AJ117 Project Moe tunic / Odd Molly Twine pants & solbriller / Icon smykke / Birkenstock slippers

Tak for besøget – og happy weekend ;)

3 kommentarer

  1. Ljuvliga bilder på dig vid havet. Älskar själv att strosa vid strandkanten o bara vara, som balsam för själen. Kramisar Tina

  2. Maria Fransson

    Verkligen, Tina. Jag gillar också de här bilderna!
    Kram Maria

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *