Nemme boller med skyr

Skyrboller1

Jeg har opdateret en af mine gode, gamle opskrifter på boller og erstattet æg med skyr.
Det gik egentlig meget godt. De blev lidt friskere, men stadig med den bløde og lidt gammeldags the-bolle-struktur.
Her får du opskriften, hvis du har lyst til at prøve:

BOLLER MED SKYR

25 gram gær
1 dl. skyr
2 dl. skummetmælk
50 gram smør
2 spsk. sukker
1/2 tsk. salt
250 gram durum-mel
200 gram hvedemel

Smuldr gær i en skål og tilsæt sukker, salt og skyr. Rør godt sammen.
Smelt smør og hæld mælk i – og rør sammen med ingredienserne i skålen.
Tilsæt durum-mel og hvedemel lidt efter lidt. Pas på dejen ikke bliver for tør.
Ælt godt sammen og lad hæve ca. 1/2 time.
Rul ud til 16 boller og lad dem hæve ca. 1/2 time på pladen.
Bag ved 200 grader i 10-12 min.

 

Skyrboller2

Happy sunday :)

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *