Hvide stjerner

Stjerneskaerm2

De står og lyser ved min fordør. Det har de gjort i mere end 2 måneder nu. De lange elegante Skærmliljer – eller Agapanthus, som de vist nok hedder på latin. Da jeg købte dem, fik jeg at vide at de bare skulle sættes i jorden med potten og det hele – og så ville de blomstre hele sommeren. Jamen… er det ikke fantastisk? Vand én gang om ugen – og så står de og ser sådan ud. Anbefales. Anbefales. Anbefales ;)

Dagens ord:
Just when the caterpillar
thought the world was over
it became a butterfly

Stjerneskaerm3

Stjerneskaerm4

Stjerneskaerm1

Tak for besøget

 

4 kommentarer

  1. Hvor er de smukke – dem må jeg forsøge at huske næste år når krukkerne skal plantes til ;o)
    Knus fra Sydfrankrig (hvor vejret faktisk ikke er særligt godt….)

  2. Jo tak – den skal nok blive fin – der er jo ikke koldt – og da jeg er bevæbnet med internet, bøger og “opsparede” dameblade (er ikke kommet til jeres artikel endnu) så går det nok endda – og selvom jeg gerne vil have sol, så gider jeg jo alligevel ikke sidde ved stranden eller poolen hele dagen ;o) Og ferie er jo ferie – ikke sandt ;o)
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *