OddMolly_2

Man kan ikke lige se hvor stort og flot det egentlig er. Egetræet her. Og ingen ved hvor gammelt det er. Om der er noget der har plantet det. Eller om det selv har bestemt sig. Men det er SÅ hyggeligt at sidde under. Grenene når flere steder næsten jorden og der er altid det fineste lys.
Man kan sagtens sidde flere på granitbænken – men i dag skulle jeg lige ego-hygge her… med en lille espresso (i et alt for stort krus) og chokolademandler. Åh, så go’e de er. Lige nøjagtig da jeg havde sat mig, kom manden hjem… Arrr – kender du det? Nu havde jeg lige forestillet mig bare en halv time i ro og fred. Med et af de der blade, som man godtnok får dårlig samvittighed over, fordi ens hjem ikke er ser så smart ud – og ens terrasse ikke er udstyret med én af de der overlækre lounge-sofaer (vores har end ikke en parasol ;) – eller fordi man ikke har en træne- og/eller løbeplan for sommeren… Suk og godt så. Nu kommer ungerne heldigvis lige om lidt. Og SÅ skal vi besøge en lille sort fyr på snart 9 uger ;)

OddMolly_1

Det har jeg på:
Odd Molly Lovely Knit >  Twine Pants og solbriller >
Greengate lattekop >

Tak for besøget og rigtig god weekend :)

6 kommentarer

  1. Nej, hvor hyggeligt :-). Elsker den måde du skriver på. Læser din blog hver dag.
    Kh Shushanik

  2. En lille sort fyr på 9 uger……har I mon anskaffet jer en hund, eller en kat mere?? ;o)))
    Knus

  3. Okay – det er også nogle gange bedre bare at “låne” som vi gør med naboens hund Trille ;o) De siger godt nok at når hun ikke er mere og de skal have en ny vil de have “forenden” – de har bagenden idag, for Trille står altid i hullet i hækken (som aldrig vokser til tror jeg) og kigger ind til os for at se om der bliver kastet en bold eller lignende over til hende ;o)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *