Jeg elsker at improvisere mad ud fra hvad jeg lige har ved hånden. Især når jeg er helt alene hjemme… Så med køkkenhaven fyldt – og oliven og tun i skabet at all times, blev det til en lidt anderledes Nicoise salat. Synes egentlig selv den blev ret go’ med hvidløgsindslaget. Jeg har bare skrevet hvad jeg har brugt. Mængden kan justeres efter hvor mange man laver til – og hvilke ting man bedst kan lide ;)
Mini Romaine salat
Gulerødder
Friske grønne bønner
Oliven
Tun
Solsikkekerner
Persille
Hvidløg
Citron
Olivenolie
Salt og peber
Skyl og tør salaten og fordel den på tallerken eller fad.
Skyl og snit bønner og gulerødder og rist let i olivenolie på panden.
Tilsæt solsikkekerner, hakket frisk persille, citronskal, hvidløg og krydr med salt og peber.
Vend rundt i et par minutter og lad det køle af inden det anrettes på salaten.
Læg tun på og dryp godt med citron.
Pynt med bredbladet persille og oliven.
♥
Enjoy
Det ser rigtig godt og lækkert ud! En god ide’ at riste gulerødder og bønner lidt på panden inden den blandes med salaten. Tak for tippet :)
Kh. Anette
Tak, Anette :)
Ja, det gør lige lidt ekstra at riste grøntsagerne. Især bønnerne ;)
KH A