Container_CopenhagenLuxe1

Jeg bliver aldrig træt af grå og sort. Og jeg bliver aldrig træt af strik.
Her har jeg – synes jeg selv – en skøøøn kombination på. Jeg gør jo altid det når jeg får nye varer til shoppen – at jeg prøver dem selv. Hvordan skal jeg ellers kunne beskrive dem? ;) Og så sker der jo også tit det at noget af tøjet sådan nærmest bliver hængende på mig. Som det her. Jeg synes kjolen er helt genial. Den kan både laves hyggelig og elegant alt efter hvad men sætter den sammen med. Det er den slags tøj, jeg elsker højst. Og så den cardigan. Du ved måske nok jeg har en stor svaghed for lange cardigans. Og den her er altså virkelig god. Fuldstændig enkel og helt afslappet. Mmmmm…
Det var vist nok tøjflip for en enkel søndag, som ellers både har været aktiv med ridetur og afslappet med hyggefrokost og sofafilm. Og NU… mere film og masser af kaffe. Det ER da det bedste ved at der bliver så tidligt mørkt, ikke? Alle de film man kan få set.

Dagens ord:
I am not lazy.
I just take a lot of
horizontal
life pauses.

Container_CopenhagenLuxe6

Container_CopenhagenLuxe4

Container_CopenhagenLuxe2

Container_CopenhagenLuxe3

Container_CopenhagenLuxe7

Det har jeg på:
Container Fanni Dress >  Copenhagen Luxe cardigan >  By Birdie Kashmirtørklæde >
Sneaky Fox uldstrømpebukser >  Mexicana boots

Tak for besøget :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *