OddMolly_Absentee_1

Det er lige gået op for mig. Jeg ved ikke hvordan jeg kom til at tænke på det. Men pludselig sad jeg bare og så på lærredet og penslerne og den store kurv fyldt med akrylfarver. Og så dukkede alle de billeder, jeg har gemt i hovedet (og en mappe på computeren) væltende frem. Hvornår mon jeg får tid til at male igen? Lige bortset fra at jeg bliver vildt hysterisk og nok ikke særlig behagelig at være sammen med, når jeg maler – så savner jeg altså min farver. Jeg savner den umiddelbarhed. Det der sker lidt af sig selv på lærredet. Det som bare… bliver til. Og som jeg skal anstrenge mig helt vildt for at lade være. Det er dét, der for mig er kunsten.
Jeg tror jeg aftaler med mig selv at jeg holder efterårsferie i weekenden. Ja. Det gør jeg. Og SÅ maler jeg!

Hov, forresten – glemte det næsten i mine male-drømme-tanker… i dag har jeg den Absentee dress fra Odd Molly på. Og apropos farver, så har den bare den lækreste lille farve. Og den skønneste afslappede facon. Odd Molly har næsten normaliseret deres størrelser (eller har jeg taget på?) så jeg har den i str. 2 ;)

OddMolly_Absentee_CPHLuxe1

OddMolly_Absentee_ByBirdie_TiAmo_CPHLuxe1

OddMolly_Absentee_2

Det har jeg på:
Copenhagen Luxe cardigan >  Odd Molly Absentee dress >  By Birdie Ti Amo tørklæde >
Sneaky Fox uldstrømpebukser >

Tak for besøget :)

3 kommentarer

 1. Åhhh – tænk om man kunne male….men det kan jeg overhovedet ikke – slet, slet ikke ;o) Det må være skønt at kunne få sine tanker og følelser ud på et lærred. Håber du holder dit løfte om at holde efterårsferie i weekenden og får malet lidt. Så må familien lige leve med dit humør et par dage – hihi ;o)
  Knus

  • Hej Lone
   Det ved jeg heller ikke om jeg kan. Jeg gør det bare alligevel ;)
   Så har du lyst til at male – så er det bare om at gå i gang. Jeg kan anbefale at man har overvejet HVAD man vil male før man går i gang ;))
   Knus

 2. Hehe – uanset hvad jeg måtte beslutte mig for at male – så ville det OVERHOVEDET ikke ligne det jeg havde inde i mit hovede – jeg er seriøst dårlig ;o))))) Kan klippe, klistre og sy – men male og tegne (bortset fra stiliserede stregmønstre) det kan jeg ikke – hihi

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *