Det er ikke altid det går lige godt når jeg improviserer – men denne gang gjorde det faktisk. Jeg havde egentlig tænkt mig en rødkålssalat, da menuen stod på frikadeller (af hensyn til teenage-reptilen) og jeg jo kører luk-munden-og-let-måsen-dagsordenen. Men der var bare ikke nok rødkål i køleskabet. Der var til gengæld broccoli og iceberg (som jeg for evigt synes er den mest fejl-udskældte salat). Det er nok ikke selve salat-blandingen der gør underværker – men den improviserede dressing – som er lidt stærk, alt efter hvor meget chutney man bruger.
Det skal du bruge til salaten:
Frisk rå rødkål
Frisk rå broccoli
Icebergsalat (brug noget andet hvis du også hader den her slags – Romaine eks.)
Øko-sesam
Til dressingen:
En god sjat Solbæreddike (den her er go’)
Et par spiseskefulde stærk indisk mango-chutney
En god sjat olivenolie
Salt og peber
Snit rødkål og salat fint og skær broccolien i små buketter.
Hæld alle ingredienser til dressing i en shaker og ryst godt sammen.
Vend det hele sammen i en skål og drys med sesam.
♥
Ser lækkert ud – det må vi prøve på mandens dag med grøntsager ;o)
Knus
Tak :) Håber det bliver godt ;)
Knus