Noget rigtig rigtig smukt

AU1

Mens jeg sidder her og arbejder – og slet og ret har dårlig samvittighed over mine manglende indlæg her på bloggen – kom jeg pludselig til at tænke på at jeg helt har glemt at vise dig noget rigtig rigtig smukt.
Malerier af Annette Ulbrichsen. Efter en pause på – ja, vel nok nogle år – har hun fundet kreativiteten frem igen. Og jeg skal da lige love for den blomstrer! Tænk at kunne male sådan… Farver og former, lys og mørke. Kontraster og harmonier. Åh, så godt der er! Og så er hun ovenikøbet min veninde og jeg er stolt af at kende hende :)

Vil du se mere kunst fra Annette Ulbrichsen, så tag et kig her >

AU2

AU3

Dagens ord:
There is no elevator
to succes.
You have to take
the stairs.

4 kommentarer

  1. Fantastiska bilder! <3<3<3 Tusen tack för det.
    kram!

  2. Smukke billeder – kan godt forstå du er stolt af din veninde ;o)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *