Sommer på vej…

OddMolly-summer2015

Er jeg den eneste der sidder med et stort smil på, når jeg ser på de her billeder fra Odd Molly? Øjj, som min indre sommerfilm bare kører derudaf. Jeg ved liiiige hvornår jeg skal den mønstrede bikini på (og det er ikke kun på stranden). Og den hvide strikkede kjole med den matchende lange vest. Det er jo lige før det decideret kalder på et glas Asti. Og så skulle jeg hilse fra 70’erne og sige at de er glade for at jeg er begyndt at elske frynser igen. Hvordan kan man andet? (se-lige-her) ;)

Vil du se mere Odd Molly summer/drop 4 – så er der åbnet for forudbestilling hos Acorns her >

Har du set den lille film her? ♥ ♥ ♥

 

 

4 kommentarer

 1. De er fine de bikinier – men for pokker de er små de trusser! ;o) Dem tror jeg ikke jeg kommer i, selvom de er superfine ;o)
  Knus

 2. Gitte Blaase

  Hvor er den bare super smuk den hvide kjole:-) Modellen der viser den på din web, har hun en str 1 eller 2 på? Jeg er jo en str 1 men synes nogle gange det krymper lidt efter vask, så tænker om jeg måske skulle tage en 2er..
  God aften
  Gitte

  • Hej Gitte
   Ja – den er så skøn :) Modellen har en str. 1 på. Ja – alt efter om du normalt er str. 1 eller lige lige mellem 1 og 2, så ville jeg nok også tage en 2’er :)
   Rigtig god aften :)
   Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *