Kan ikke vente på sommeren

Copenhagen-luxe-kjole

Så gik den ikke længere. Jeg glæder mig bare SÅ meget til bare-ben-tiden sætter ind. Og i dag smed jeg så strømpebukserne. Jooo jo – i hvert fald imens jeg fotograferede. Jeg er simpelthen totalt druknet i arbejde i øjeblikket – men så dumpede der lige nye leveringer ind i fra CPH Luxe – og jeg måtte bare lige teste kombinationen af den fede vintagevaskede blonde-sag og CM støvlerne. Ejj, så godt det er! :)

Dagens ord:
If you really
want to do something,
you’ll find a way.
If you don’t,
you’ll find an excuse.

Catarina-martins-støvler

Copenhagen Luxe Oversize Lace Dress (M) >  Catarina Martins Megan Chelsea boots >

 

2 kommentarer

  1. Forstår godt din begejstring – der er superfint ;o)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *