6 kommentarer

 1. Smukke billeder der udstråler ro og harmoni, og fantastisk vejr. Tak for dem :)
  Kh. Anette

 2. Smukke, smukke billeder – min start på dagen var knapt så idyllisk – måtte vælte ud af sengen og vralte ud på badeværelset mens ryggen forsøgte at rette sig ud, mens min højre hånd knapt kunne holde på tandbørsten – hvorfor tænker du ? Tjahhh nød det fantastiske vejr i går – med en masse havearbejde som resultat, og totalt smadret krop ;o) Har ALDRIG haft en øm hånd før!! ;o)
  Knus

  • Haha, Lone – åh, av av – jeg kan lige forestille mig hvordan du har haft det. Jeg kan faktisk godt huske det dér med en smadret hånd efter lugearbejde i bedene :))

 3. merete hoffmann

  Smukt !

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *