In-odd-we-trust

Ouhh – wouww – hvor godt! En fredags-torsdag! :) Og hvor blev den her uge lige af? Med en ægte fri/helligdag serveret kvit og frit er en uge på fire dage altså bare for kort. På den gode måde. Og dog. Jeg lider virkelig af mangel på tid. Og jeg har faktisk også lidt dårlig samvittighed. Dels har jeg slet ikke fået lavet alle de blog-indlæg, jeg egentlig har tænkt mig. Og dels har jeg ikke fået sat gang i den lodtrækning, jeg har lovet. Det MÅ jeg bare samle op på i weekenden. Ligesom alt det andet jeg er bagud med. Al min tid går bare på shoppen. Og det er en stor, stor fornøjelse at det går så godt. Jeg nyder det i fulde drag. Og arbejder videre ;)

Nåhh – men jeg vil også bare lige vise dig det her rustikke outfit. Jeg er lidt småbegejstret for de nye t-shirts fra Odd Molly, som er en remake af den populære model, de har lanceret flere gange. Min favorit er den med fredsduen og citatet: In Odd We Trust. Og så synes jeg den er rigtig go’ sammen med de rå jeans fra Garcia, som har sådan et lækkert gråligt skær.

Det har jeg på i dag:
Odd Molly statement t-shirt (2) >  Garcia Riva vintage jeans (29) >  Catarina Martins støvler >

 ♥

Tak

 

6 kommentarer

  1. Super-fedt sæt! Rigtig god fornøjelse med den ekstra fridag :)
    Kh. Anette

  2. Smart som altid:)
    God weekend.

  3. Den er lidt fin – det har du ret i ;o)))
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *