Tidlig sommer på terrassen

Container-kjole

Mmmm – som en delikat cheesecake… Ikke alt for kold, men lige tilpas. Frisk og lækker. Den første rigtig sommeragtige dag på terrassen, hvor man kunne nyde solen uden at fryse. Den smager af mere – og jeg har svært ved at styre mine drømme om grillfest, lounge-møbler, ferskentræer og longdrinks i solnedgangen.
Kjolen, som lige er ankommet fra Container, måtte bare indvies! Og den elsker guld-Birkenstocks. Eller er det mig? :D

Birkenstocks

Container Hedy kjole (M) >  Birkenstock Arizona Gold >

Time to drink
champagne
and dance
on the table

5 kommentarer

  1. :-))) den ser skøn ud :-))))) jeg er helt vild med Graphic Snake Shirt Dress Blue :-) hvis du nu en dag ikke ved hvad du skal tage på i indslaget på bloggen, så vil jeg blive glad for at se den på – sålænge rabatten gælder :-) :-) ;-) KNUUUUS Vicki

  2. Superfin kjole – og ja sandalerne passer perfekt ;o))))

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *