Oddmolly-garcia1

Det var én af de der helt blå dage hvor man skal være Poul Anker Bech for at gengive himlens magi. Det er nok det smukkeste vejr, jeg ved. Intet slår regn- og tordentunge skyer – og slet ikke ud over havet. Det er simpelthen sindssygt pænt. Og passer det ikke bare godt til min forårsfavorit nr. 3: Fast-lane Blouse i farven (ja – hehe) sky blue? Og bemærk lige mine stramme jeans. Er det ikke vildt jeg har krænget mig i dem? Mig, som ellers altid bifalder løstsiddende jeans (altså til mig selv, forstås) – fordi jeg er så hys og bliver endnu mere hys hvis jeg har stramme jeans på. Hypersensitiv. Hvem, mig? Nå-men, jeg synes ellers de helt rare at have på. Man skal nok bare vænne sig til det med jeans der sidder til. Og med de her, vil jeg godt lide lidt. ELSKER simpelthen den vask. Havde faktisk tænkt mig hvide trekvart jeans til blusen – meeen det her vejr, altså…

Dagens ord:
If you can dream it,
you can do it

Walt Disney

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

PS.
Der kører Pinselodtrækning om en møg-lækker sommerkjole på Acorns.
Og du kan deltage lige her >

Oddmolly-garcia10

Oddmolly-garcia8

Oddmolly-garcia7

Oddmolly-garcia6

Oddmolly-garcia5

Oddmolly-garcia4

Oddmolly-garcia2

Odd Molly Fast-lane blouse (2) >   Garcia Riva Slim blue grey used (29) >  Catarina Martins Megan Zip boot >

Happy weekend

4 kommentarer

 1. Fedt sæt – og smukke billeder, lyset er da helt fantastisk ;o)
  Og jeg har ikke lige været herinde for nylig – synes ikke at tiden er med mig mere, nu hvor jeg kører fra Randers til Vejle på arbejde hver dag, det er længe man sidder i bilen hver dag – men du har som sædvanlig taget mange smukke billeder – og så er jeg jo som altid specielt vild med dine kattefotos ;o)
  Ha’ en dejlig pinse ;o)
  Knus

 2. Ih de ser fine ud de jeans, dem må jeg vist eje :), hvordan er de i str? Jeg er normalt en str 40 og gir de sig meget?
  Tusind tak for en rigtig inspirerende blog, har fulgt med længe, men er ikke så god til at få kommenteret :)

  • Hej Pernille :)
   De jeans er superlækre og sidder virkelig godt. Jeg synes de er meget normale i størrelsen. Jeg er jo lidt bred over måsen og har dem i str. 29 (bruger normalt 38/M) – så tænker at du måske bør vælge 30 eller 31. Hvis du har brug for mål, må du sige til. De giver sig lidt – men ikke vildt meget.
   Tak for dine rosende ord – det luner ;)
   KH A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *