Inderst inde

bodywear-w_headerbanner_1433335300

Undertøj er ikke prioriteret særligt højt hos mig. Det kommer sig nok af at jeg har været ret god til at bruge penge på andre ret dyre ting, og ganske enkelt ikke har haft penge til også at bruge kassen på smukt undertøj (med tanke på at man jo ikke kan se det – selvom jeg har en veninde, der mente det ville være fatalt, hvis man blev udsat for en ulykke, og nogen derfor kunne risikere at skulle hjælpe én af med tøjet – og dermed så kunne se hvis undertøjet ikke matchede eller var grimt (hehe))
Ej, sikke en omvej. Det jeg ville frem til var at det efterhånden er blevet vigtigt hvordan undertøj føles. Selvfølgelig skal det være pænt, men det er altså også ret vigtigt at det er praktisk, behageligt og velsiddende. Har det noget med alderen at gøre? (her skal helst svares: Nej da) Men jo, det tror jeg. Jeg oooorker bare ikke at have bh på altid, for eksempel. Og jeg duer bare ikke til g-strengstrusser mere. En gang kunne jeg slet ikke gå i andet. Ligesom jeg troede det ville blive verdens undergang, hvis jeg ikke investerede i mindst 2 habitjakker hver sæson. Sjovt som det ændrer sig. Jeg kan huske lige så tydeligt dengang jeg synes det var behageligt at gå med trusser med bare en snor på bagen. Og så var man også sikker på ikke at have 4 baller. Nu har jeg fundet ud af at man også kan sikre sig mod 4-balle-looket ved at finde trusser der har en helt blød kant uden elastik – eller bare ren blonde – bagpå. Heldigvis. Jeg er også begyndt at se temmelig interesseret på helt bløde trekants-bh’er uden bøjler, fyld og andre dikkedarer. Ikke at jeg nogensinde – min beskedne barmstørrelse taget i betragtning – kommer til helt at give afkald på bøjle+fyld, men jeg tror nu den næste investering i undertøj kommer til at indeholde et par stykker af den slags uden noget som helst.

Jeg har været på jagt på Esprit.dk og er ved at falde i svime over alle de fantastisk lækre sager. Jeg mener, har du set at man kan få batikprintet undertøj? Og en mintfarvet blonde-bh? Så bliver det bare ikke bedre. Jeg fantaserede lige videre og fandt også en masse lækkert lounge wear. Bagefter skulle jeg lige se hvad Lexington havde på udsalg – og se-så-lige-der – en overlækker kortærmet sweat i den helt rigtige farve.

Esprit-undertøje-

1/ Esprit polstret blonde-bh >   2/ Esprit trekants-bh uden bøjle >   3/ Esprit bøjle-bh med batikprint >
4/ Lexington Mollie sweatshirt >   5/ Esprit sweatpants >

En kommentar

  1. Elsker pænt undertøj – men ofrer selv ikke meget på det, har fundet ud af at H&M laver billigt og velsiddende undertøj som passer til mit budget – så når det ser pænt ud, og er billigt – så er det på toppen ;o) Synes tit at man ser flot undertøj, og når man så prøver det….ja så hænger man det lige så stille på plads igen og tænker……jamen jeg mangler heller ikke noget lige nu ;o))) Men det din veninde siger, det tænker jeg faktisk også på nogle gange – hehe ;o)
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *