Odd Molly Grassland og rabat-tip

Odd-molly-grassland-short-dress1

Odd Molly Grassland Short Dress (2) >  Birkenstock Madrid silver >  Rayban Aviator solbriller

 

I går aftes var der endnu en af de der helt fantastiske solnedgange, som kun august kan præsentere. Og selvom der var ekstremt blæsende i går, fik jeg da lige en times tid i bikini på terrassen. Har gået og luret lidt på den underskønne Grassland Dress og nu måtte den så indvies. Jeg er SÅ vild med mønstret og pasformen, som minder lidt om B.L.T Dress – som jeg har på her. Denne model har bare lange ærmer og er en smule længere, samtidig med den buer lidt nedad. Og så synes jeg slids og bindebånd er lidt nemmere at styre her (men det er vist bare mig ;) fordi slidsen er lukket og ikke “flettet” sammen med bindebåndene. Jeg passer også str. 1, men har valgt str. 2 da jeg gerne vil have lidt mere længde.

 

R A B A T – T I P
Acorns kører nu slutspurt med ekstra rabat på de sidste udsalgsvarer.

15% ekstra rabat på alle udsalgsvarer. Tast koden UDSALG15
Ved køb over 500 kr.: 20% ekstra rabat. Tast koden UDSALG20
Shop udsalg her >

Husk at du nu også kan få 10% rabat på nye varer ved at bruge koden ACORNS10
Gælder alle lagervarer til fuld pris, bortset fra smykker fra Birdie og Benedikte
Shop hos Acorns her >

♥  ♥  ♥

Happy sunday & happy shopping ;)

 

2 kommentarer

  1. Rigtigt fin kjole:)
    Den må jeg lige overveje.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *