En duft af Odd Molly

Dufttip

– eller i hvert fald næsten.
Det var ikke lige med det samme, jeg fandt ud af at det faktisk var den nyindkøbte håndsæbe – og ikke én af mine yndlings-Molly’er, der duftede. Hvis du er vild med Odd Molly, så ved du nok hvad jeg taler om. Du har nok også oplevet den helt specielt gode duft, der hænger ved især de ribbede bomuldstoppe. En fin ubestemmelig lidt sød uden at være påtrængende duft. Såvidt jeg ved er det fra én bestemt indisk fabrik, den duft stammer. Ejjj, hvor jeg elsker den.

Handler du i Meny? (jeg gør egentlig ikke – men kommer der en gang imellem alligevel, fordi det er ét af de eneste steder hvor de har min elskede Cultura (som jeg insisterer på at kalde den, selvom Arla gerne vil have den til at hedde Balance) i literkartoner. Én eller anden, fortæl mig hvordan jeg overbeviser indkøberne til Fakta om at de skal købe literkartoner istedet for halvliterkartoner, som både er mere besværlige og dyrere. Det er også vildt mærkeligt at det er det eneste yoghurt-agtige surmælksprodukt, de køber ind i halvliterskatoner). Wauw – sikke en lang indskudt sætning. Nå, men det er altså i Meny jeg har købt denne ualmindeligt velduftende flydende håndsæbe. Duften er mixet af Green Tea, lavendel, vild rose og citron. Desuden er sæben ikke testet på dyr og parabenfri. Klart et nyt hit her i huset! :)

 

2 kommentarer

  1. Mmmm den där doften. :) Ska hålla utkik efter den och se om det går att få tag på i Malmö.
    kram och hoppas du har en fin fin sommar <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *