September-sky6

Lige til at spise og helt umulig at se sig mæt på. Verdens smukkeste september himmel. Hverken mere eller mindre. Og lyset. Jamen, lyset… Kan du se det? Du skulle have været der. Alle skulle have været der. Alt gik op i en højere enhed og det var så smukt at det var til at tude over. For pludselig blev jeg igen ramt af den uendelig taknemmelighed over alt det vi har. Helt for os selv. Endeløse kilometer af land, strand og hav så langt øjet rækker. Måske der endda godt kunne være plads til lidt flere…?

Dagens ord:
Be the change
you want to see
in the world

Mahatma Gandhi

September-sky7

September-sky8

September-sky3

Odd Molly Lets Fly Cardigan (2) >  Odd Molly Underbar Slip tank (1) >   Gustav Trainer Pants (38) >

September-sky2

September-sky1

September-sky10

September-sky5

September-sky9

 

4 kommentarer

  1. Smukke billeder – som vanligt ;o)
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *