1 års fødselsdag

Acorns-fødselsdag

Denne dag er gået op i en højere enhed. No less.
Mit “mindste barn” (læs shoppen) fylder 1 år i dag (aldrig har jeg oplevet et år gå hurtigt). Jeg har været på ridetur (i regnvejr). Snakke-spise-boller-og-drikke-latte-sløsede formiddagen væk. Har pakket mega-mange ordrer – og har mange flere tilbage. Har bagt verdens bedste muffins/cupcakes sammen med (og det her er vildt) teenagerne. Og undervejs lyttet til P7 Mix Maraton med mit all time yndlingsband, Duran Duran. Se lige de søde voksne herrer her i alt for pæne skindjakker ;)
Der er total-efterårs-vejr derude. Og det er bare s…. hyggeligt!
Har du ikke besøgt shoppen i dag, så tag da lige et kig. Du kan se Acorns’ fødselsdagstilbud her >
– og nyde Duran Duran lige her…

♥  ♥  ♥

TAK

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *