November4

Der er kun én ting der er smukkere end et oprørt hav… Guldskoven. Den er simpelthen breathtaking. Ja, undskyld – men jeg kan ikke lige finde et dansk ord for det. Amazing. Nej. Jamen så… en ordentlig omgang instant lykke. Nej. Instant. Nå – men du forstår hvor jeg vil hen, ikke?
Manden fortalte mig på et tidspunkt om smile-effekten. Noget, som han og hans sejlmakker havde konstateret, når de sejlede. Det skete når de slukkede motoren, satte sejlet og mærkede hvordan det hele gik op i en højere enhed. Så kunne de simpelthen bare ikke lade være med at smile. Det var umuligt. Lykke med lykke på.
Jeg kender det godt. Men det er ingen hemmelighed at jeg er et jordmenneske. Jeg elsker virkelig havet – men jeg nyder bare skoven lidt mere. Og jeg kan ikke se på den uden at smile. I hvert fald ikke i ret lang tid ad gangen.

I går gik vi tur i skoven ved Dronninglund og besøgte Dronninglund Kunstcenter, hvor der altid er spændende nye udstillinger – og en kunstbutik, hvor man kan bruge virkelig lang tid. Kan man bruge den første november-søndag på noget hyggeligere?

November3

November7

November2

10 Feet Check cardigan (S) >  10 Feet Feather blouse (S) >  Garcia Riva Black Jeans (29) >
Storm & Marie uldtørklæde >

 

November6

November1

November5

 

En kommentar

  1. Amazing – nogle gange ER man altså nødt til at bruge et engelsk ord ;o) Kørte også gennem en skov ved Silkeborg i dag – og de farver der er lige nu tager altså pusten fra en – breath-taking måske ;o)))
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *