Maison-scotch-uldjakke

Det gør det. Jeg kan mærke det. Efter en weekend med både zoo-besøg, stor fødselsdagsfest, regn-orkan, ridning og filmhygge, venter en uge med endnu flere positive begivenheder. Ej – come on – det kan jeg jo ikke vide, vel… Men der er i hvert fald mange gode muligheder for det. Kalenderen er fyldt – og jeg har allerede foretaget mine første juleindkøb i form at to umådeligt pæne cedertræer. Ét til fordøren og ét til showroom-døren. Det er vildt jeg allerede er kommet i total jule-pynte-humør. Og jeg skal i løbet af ugen sysle videre med lidt mere indretning. Den bedste dag bliver fredag! Den står på 100% Odd Molly. Der skal købes ind fra den første efterårskollektion 2016. Det er helt surrealistisk at man skal tænke så langt frem i tiden.

I denne uge prøver jeg også noget nyt – on request. Flere af jer søde læsere, har skrevet og spurgt – og tja – jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg ikke har tænkt på det, men det er da en go’ idé: En rabatkode til dig der læser med her :)

Så NU kan du i denne uge (som jo bliver go’) shoppe hos Acorns.dk med 20% rabat.
20% rabat gælder alle* nye varer/varer til fuld pris i shoppen!
Tast koden: INSPIRE og beløbet fratrækkes med det samme.

Shop hos Acorns.dk her >>

*Gælder ikke nedsatte varer, Birdie tørklæder + smykker, Benedikte smykker samt Odd Molly forudbestillinger. Gælder til og med 15/11 2015

Mandag2

Mandag1

Mandag4

Mandag3

Maison Scotch Wrapover Wool Jacket (2) >  Odd Molly Post Nymph scarf >  Dorthe Hansen lattekrus >

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *